Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Η περιήγηση και η χρήση της ιστοσελίδας συνιστούν την αποδοχή και τη συμφωνία σας με αυτούς τους όρους.

 1. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας
  Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας παρέχεται για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την πληρότητα ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται. Η χρήση των πληροφοριών από τους χρήστες γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.
 2. Πνευματικά Δικαιώματα
  Όλο το περιεχόμενο που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και άλλων πνευματικών δικαιωμάτων, ανήκει στην εταιρία μας ή σε τρίτους που μας έχουν παραχωρήσει άδεια χρήσης. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η διανομή ή η χρήση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια μας.
 3. Συνδέσεις προς Τρίτες Ιστοσελίδες
  Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς τρίτες ιστοσελίδες που δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πρακτικές απορρήτου ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από αυτές τις ιστοσελίδες.
 4. Περιορισμός Ευθύνης
  Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με δική σας ευθύνη.
 5. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης
  Ενδέχεται να αναθεωρούμε και να ενημερώνουμε αυτούς τους όρους χρήσης από καιρό σε καιρό. Οι ενημερώσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας και θα ισχύουν από την ημομηνία της ανάρτησής τους. Συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα μας για τυχόν αλλαγές.
 6. Επικοινωνία
  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους όρους χρήσης ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των πληροφοριών επικοινωνίας που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας.